Loading...
Training 2019-12-01T16:38:49+01:00

Training

Het paard staat altijd centraal

Om uw paard goed op te leiden of uit te brengen, is het belangrijk om goed naar uw paard te kijken. Hoe is het met de conditie en hoe is het mentaal gesteld? Waar liggen moeilijke punten en waar wordt uw paard gelukkig van? Vanaf het begin verwacht ik gehoorzaamheid. Zodra we elkaar begrijpen is het belangrijk dat het paard centraal staat. Ieder paard is anders dus er bestaat geen standaard aanpak. Aan de hand van een trainingsschema vervolgens, bouwen we de training op.

Perfecte afstemming voor beste prestaties

De perfecte afstemming kost bij de een meer tijd dan bij de ander. Ik vind het belangrijk dat je, in het begin, op een beenhulp de reactie naar voren krijgt. Uiteindelijk werk ik toe naar het goede nageeflijke gevoel. Ik heb graag al mijn paarden licht in de hand. Bij het zwaardere werk, start ik nog steeds vanuit ontspanning. De wil vanuit het paard om mee te werken blijft ontzettend belangrijk.

Wat zijn uw wensen?

Afhankelijk van uw wensen zorg ik voor een optimale voorbereiding voor wedstrijden. Denk aan reguliere wedstrijden, selecties of bijvoorbeeld jonge paarden competities.

Verkoop

U wilt uw paard/pony verkopen? Ik kan de training verzorgen en het uitbrengen van uw paard. Ook kan ik ervoor zorgen om het paard professioneel onder de aandacht te brengen bij potentiële eigenaren in binnen- en buitenland. Kwalitatief goede foto’s en filmmateriaal zijn hierbij erg belangrijk.

U kunt uw paard of pony bij
mijn in training zetten:

– Voor (her)opleiding
– Voor verkoop
– Uitbrengen op wedstrijden
– Training en/of in conditie houden

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

16 februari 2024

Dreamcatcher Stable

Wat een leuke reacties hebben wij weer gekregen op onze like en deel actie!

Vai mocht de winnaars kiezen, natuurlijk verkleed als unicorn.

Prijswinnaars sturen jullie de naam van jullie pony en jullie adres via pb?
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

04 februari 2024

Dreamcatcher Stable

Cireina!!

Wat een super lief paard om op stal te hebben!! Deze knappe 17 jarige merrie meet 1.60. Een mooi damespaardje.

Afstamming;
Indoctro x Animo

Een schitterende afstamming. Ook gaaf voor iemand wie het leuk vindt om nog enkele veulentjes te fokken.

Niet alleen ontzettend knap om te zien, maar ook een super leuk karakter. Leert erg snel, heeft een fijn mondje en is erg werkwillig. In omgang een vrolijke Frans. Is gek op aandacht en staat keurig stil op de poetsplaats.

Ze is in het verleden uitgebracht in de dressuur en springsport. Daarna is ze altijd recreatief gereden en heeft een paar leuke veulens op de wereld gezet.

Wij vinden haar geschikt voor een ruiter of amazone die van de ponys afkomt. Het is een zachtaardig paard die voor je door het vuur gaat. Ook in het bos is ze super braaf. Is braaf op de trailer en kan goed met andere paarden.

Ze is onlangs klinisch goedgekeurd en naar de hoefsmid en tandarts geweest. Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Filmpjes moeten wij nog even maken.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

02 februari 2024

Dreamcatcher Stable

Omslagfoto van Dreamcatcher Stable ... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook