Loading...
Training 2019-12-01T16:38:49+01:00

Training

Het paard staat altijd centraal

Om uw paard goed op te leiden of uit te brengen, is het belangrijk om goed naar uw paard te kijken. Hoe is het met de conditie en hoe is het mentaal gesteld? Waar liggen moeilijke punten en waar wordt uw paard gelukkig van? Vanaf het begin verwacht ik gehoorzaamheid. Zodra we elkaar begrijpen is het belangrijk dat het paard centraal staat. Ieder paard is anders dus er bestaat geen standaard aanpak. Aan de hand van een trainingsschema vervolgens, bouwen we de training op.

Perfecte afstemming voor beste prestaties

De perfecte afstemming kost bij de een meer tijd dan bij de ander. Ik vind het belangrijk dat je, in het begin, op een beenhulp de reactie naar voren krijgt. Uiteindelijk werk ik toe naar het goede nageeflijke gevoel. Ik heb graag al mijn paarden licht in de hand. Bij het zwaardere werk, start ik nog steeds vanuit ontspanning. De wil vanuit het paard om mee te werken blijft ontzettend belangrijk.

Wat zijn uw wensen?

Afhankelijk van uw wensen zorg ik voor een optimale voorbereiding voor wedstrijden. Denk aan reguliere wedstrijden, selecties of bijvoorbeeld jonge paarden competities.

Verkoop

U wilt uw paard/pony verkopen? Ik kan de training verzorgen en het uitbrengen van uw paard. Ook kan ik ervoor zorgen om het paard professioneel onder de aandacht te brengen bij potentiële eigenaren in binnen- en buitenland. Kwalitatief goede foto’s en filmmateriaal zijn hierbij erg belangrijk.

U kunt uw paard of pony bij
mijn in training zetten:

– Voor (her)opleiding
– Voor verkoop
– Uitbrengen op wedstrijden
– Training en/of in conditie houden

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

05 oktober 2022

Dreamcatcher Stable

Wat een heerlijk dagje gisteren!

Een dagje met de jonkies, het is zo gaaf om de jonkies zelf op te leiden en uiteindelijk terecht zien te komen bij een super leuk pony ruitertje!

Vandaag was het eerst de beurt aan het paard van Mari-Lisa. Oxygen was op het filmpje voor de allereerste keer onder het zadel. Opstappen en wegrijden alsof hij nooit anders heeft gedaan!

De tweede op het filmpje is onze Bijsterhof's Cassantos. Een schitterende 3,5 jarige E pony ruin. Een zeer talentvolle pony. Afstamming;
Pippin's Pride AT x Orchard Wildeman x Vita Nova's Golden Boris.

Dan nummer 3, wij hebben hem al voorgesteld. Onze knappe Koetsiershoeve Mystique. Wat een powerhouse!!

En als laatste, maar zeker niet de minste. Knappe en lieve Fedor. Een 10 jarige STER ruin van 1.48. Afstamming First Stayershof's Ramzi x Baccarav van de Corijon.

En dat allemaal dankzij onze toppers van meiden op stal! Zonder deze meiden kregen wij dit niet voor elkaar. Dagelijks komen ze uit school en in het weekend naar stal om alle pony's en paarden te trainen, zodat wij er weer een topplek voor kunnen vinden! ♥︎
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

04 oktober 2022

Dreamcatcher Stable

Vandaag op dierendag een hele moeilijke beslissing gemaakt!

De schitterende PALOMINO jaarling hengst Replay DCS van Mari-Lisa komt te koop. Helaas kan je niet alles houden en moeten er soms keuzes worden gemaakt.

Deze te knappe en lieve hengst is een nakomeling van de talentvolle merrie van Mari-Lisa namelijk Jezzebel. Deze merrie brengt zij succesvol uit in de Z dressuur.

De afstamming van Replay:

Krem x Cachet L x Ampere x Rubinstein

Replay heeft altijd samen met vriendjes in de wei gestaan, maar is ook al veel in de handen geweest. Hij kent het veulen ABC en is bekend bij de hoefsmid. Hij meet momenteel 1.52.

Mocht iemand op zoek zijn naar een toekomstig talentvol dressuurpaard, neem dan snel contact op. Wij zoeken een 5 sterrenhuisje voor hem en zijn heel erg benieuwd hoe hij het in de toekomst gaat doen!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

03 oktober 2022

Dreamcatcher Stable

Onze knappe Koetsiershoeve Mystique! Een schitterende New Forest ruin. Afstamming om van te dromen;

Berkhof's Business x Bovenheigraaf's Camillo x Esse Golden Bigwig

Een super lieve en rustige ruin van 3,5 jaar en meet 1.44. Mystique kan goed met andere pony's en ook de trailer is geen enkel probleem. Hij heeft alle geduld met poetsen en opzadelen. Hij kan goed met andere paarden en pony's en komt in het weiland meteen naar je toe.

Het rijden pakt hij heel erg fijn op. Hij wil graag werken en kan een mooi B proefje lopen. Mystique beschikt over 3 zeer mooie gangen, waarin de draf uitblinkt. Ook hebben we al wat sprongetjes met hem gedaan, dit doet ze erg netjes. Hij wordt niet heet en is fijn naar de sprong toe te rijden.

Wij hebben hem inmiddels een jaar op stal en het zadelmak maken was dan ook erg simpel. Een feestje om mee te werken. Maar dat ook niet anders met deze droomafstamming. De New Forest pony's staan niet voor niets bekend om hun karakter als ultieme kinderpony's!

Hij is klinisch goedgekeurd en naar de tandarts geweest. Ook is hij ingeënt en ontwormt. Voor meer informatie stuur gerust een pb!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook