Loading...
Training 2019-12-01T16:38:49+01:00

Training

Het paard staat altijd centraal

Om uw paard goed op te leiden of uit te brengen, is het belangrijk om goed naar uw paard te kijken. Hoe is het met de conditie en hoe is het mentaal gesteld? Waar liggen moeilijke punten en waar wordt uw paard gelukkig van? Vanaf het begin verwacht ik gehoorzaamheid. Zodra we elkaar begrijpen is het belangrijk dat het paard centraal staat. Ieder paard is anders dus er bestaat geen standaard aanpak. Aan de hand van een trainingsschema vervolgens, bouwen we de training op.

Perfecte afstemming voor beste prestaties

De perfecte afstemming kost bij de een meer tijd dan bij de ander. Ik vind het belangrijk dat je, in het begin, op een beenhulp de reactie naar voren krijgt. Uiteindelijk werk ik toe naar het goede nageeflijke gevoel. Ik heb graag al mijn paarden licht in de hand. Bij het zwaardere werk, start ik nog steeds vanuit ontspanning. De wil vanuit het paard om mee te werken blijft ontzettend belangrijk.

Wat zijn uw wensen?

Afhankelijk van uw wensen zorg ik voor een optimale voorbereiding voor wedstrijden. Denk aan reguliere wedstrijden, selecties of bijvoorbeeld jonge paarden competities.

Verkoop

U wilt uw paard/pony verkopen? Ik kan de training verzorgen en het uitbrengen van uw paard. Ook kan ik ervoor zorgen om het paard professioneel onder de aandacht te brengen bij potentiële eigenaren in binnen- en buitenland. Kwalitatief goede foto’s en filmmateriaal zijn hierbij erg belangrijk.

U kunt uw paard of pony bij
mijn in training zetten:

– Voor (her)opleiding
– Voor verkoop
– Uitbrengen op wedstrijden
– Training en/of in conditie houden

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

05 februari 2023

Dreamcatcher Stable

Oooh en kennen jullie deze al?

Onze Karlo! Een 15 jarige grote D pony. Niet alleen een schat van een pony, maar ook nog eens een berg aan ervaring.

Zo heeft hij altijd internationaal gesprongen in België. Zelfs een aantal parcoursen op 1.25 😱 Het afgelopen jaar heeft hij wat rustiger aangedaan hij vrienden van ons, maar ondanks dat nog veel parcoursen tot 1 meter gesprongen.

Karlo is een pony met een topkarakter. Dressuurmatig erg fijn voor elkaar, hij kan zo mee in de klasse L2. Hij heeft veel lossigheid in zijn lijf en ontspant gemakkelijk.

In omgang een hele rustige pony, kan ontzettend goed met andere pony's en loopt gemakkelijk de trailer op en af. Maarja hoe kan dat ook anders als je zoveel ervaring hebt.

Het is geen volautomaat, maar voor een ruiter of amazone die durft te rijden, springt hij heel gemakkelijk het parcours rond. Een gave sportpony, heerlijk allround, die nu een jonger ruitertje de kneepjes van het vak mag leren. Dressuurmatig rijdt hier iedereen gemakkelijk op hem weg, zowel zonder als met zadel.

Karlo is hier om de hoek gefokt, hoe leuk is het dan dat hij weer terug is in Nederland. De afstamming van Karlo; Karlos x Country.

Op het filmpje gereden door Hanna Heetkamp.
Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Karlo valt in de hogere prijsklasse.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

05 februari 2023

Dreamcatcher Stable

Wat een leuke dag gisteren! Lucero en Vitalis mochten mee op wedstrijd. Ditmaal onder het zadel gereden door Silke Kogelman.

Beide in de klasse B, Vitalis is van 2019 en Lucero van 2018, dus beide nog jonge pony's.

Lucero liep 2 schitterende proeven, naar ons idee erg ondergewaardeerd (maarja dat is het gevaar van een jurysport).
Ontzettend leuk dat er klanten kwamen kijken, want Lucero zette echt zijn beste beentje voor. Na de westrijd hebben zij Lucero onder het zadel geprobeerd en ze waren op slag verliefd ♡ hoe gaaf is dat!

Vitalis deed ontzettend goed zijn best! Het was even wennen tussen de witte hekjes en waarom lopen de andere pony's hier niet!? Maar ondanks dat de proef keurig uitgereden met als commentaar; Een zeer talentvolle pony, lekker kilometers gaan maken!

Thuis liep gelukkig ook alles door! Kayra, Myrthe en Ebby hebben de overige pony's super getraind en dus is het deze week tijd om weer wat nieuwe pony's aan jullie voor te stellen!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

05 februari 2023

Dreamcatcher Stable

Onze knappe eyecatcher New Forest Koetsiershoeve Vitalis.

Rechtstreeks van de fokker en al een tijdje op stal. Hij is eerst gecastreerd en daarna rustig beleerd. En wat pakt hij dat stoer op!

Onze schitterende Vitalis, een 4 jarige D pony van 1.45 (officieel gemeten). Een nakomeling van de knappe Orlando x Kantje’s Ronaldo x Molenaar's Golden Kind. Hoe gaaf is dat!

Vitalis is een pony met extreem veel techniek en vermogen met springen, tevens beschikt hij over 3 enorm goede gangen. Dus zeker geschikt voor de allround ruiter of amazone. Vandaag is hij meegeweest voor een rondje in de B dressuur. Nog lekker groen, maar doet alles op en topbraaf. Ook op vreemd terrein verblikt of verbloosd hij niet. Hij is ook door een wat minder ervaren ruiter makkelijk te rijden.

Wij zoeken voor Vitalis een topadres waar hij goed tot zijn recht kan komen. Gezien zijn kwaliteit verwachten wij in de toekomst nog veel van hem te horen.

Een pony met een zeer goed karakter. Staat op de poetsplaats rustig te wachten en geniet ontzettend van aandacht. Een hele mooi en stoere verschijning. Een pony met body en uitstraling.

Wij zijn fan!!

Vitalis is klinisch goedgekeurd.
Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Hij valt in de hogere prijsklasse.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook