Loading...
Training 2019-12-01T16:38:49+01:00

Training

Het paard staat altijd centraal

Om uw paard goed op te leiden of uit te brengen, is het belangrijk om goed naar uw paard te kijken. Hoe is het met de conditie en hoe is het mentaal gesteld? Waar liggen moeilijke punten en waar wordt uw paard gelukkig van? Vanaf het begin verwacht ik gehoorzaamheid. Zodra we elkaar begrijpen is het belangrijk dat het paard centraal staat. Ieder paard is anders dus er bestaat geen standaard aanpak. Aan de hand van een trainingsschema vervolgens, bouwen we de training op.

Perfecte afstemming voor beste prestaties

De perfecte afstemming kost bij de een meer tijd dan bij de ander. Ik vind het belangrijk dat je, in het begin, op een beenhulp de reactie naar voren krijgt. Uiteindelijk werk ik toe naar het goede nageeflijke gevoel. Ik heb graag al mijn paarden licht in de hand. Bij het zwaardere werk, start ik nog steeds vanuit ontspanning. De wil vanuit het paard om mee te werken blijft ontzettend belangrijk.

Wat zijn uw wensen?

Afhankelijk van uw wensen zorg ik voor een optimale voorbereiding voor wedstrijden. Denk aan reguliere wedstrijden, selecties of bijvoorbeeld jonge paarden competities.

Verkoop

U wilt uw paard/pony verkopen? Ik kan de training verzorgen en het uitbrengen van uw paard. Ook kan ik ervoor zorgen om het paard professioneel onder de aandacht te brengen bij potentiële eigenaren in binnen- en buitenland. Kwalitatief goede foto’s en filmmateriaal zijn hierbij erg belangrijk.

U kunt uw paard of pony bij
mijn in training zetten:

– Voor (her)opleiding
– Voor verkoop
– Uitbrengen op wedstrijden
– Training en/of in conditie houden

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

13 juli 2024

Dreamcatcher Stable

Time 2 party!!

De twee gezichten achter Dreamcatcher Stable zijn jarig!

Mari-Lisa is vandaag 32 jaar geworden en Aniek wordt morgen 37 jaar!

Daarom verloten wij onder al onze volgers een super mooie sponsordeken!

De trekking is op 14 juli rond 22.00uur ♥︎
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

06 juli 2024

Dreamcatcher Stable

Wij doen het een keer andersom; een zoekopdracht 😍

Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een super leuke en lieve recreatiepony!

Wensenlijstje:

Grote D of een E pony
Fijn te rijden
Nuchter karakter
Verkeersmak ervaring met buitenritten
Braaf in omgang en op stal
Geen gebreken en correct
Normale prijsklasse

De pony wordt gereden door meiden van 14 jaar.

Mocht je een geschikte pony op stal hebben staan, wil je ons dan een privéberichtje sturen?
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

03 juli 2024

Dreamcatcher Stable

En daar is onze Choco! Een 4 jarige ruin van 1.42.

Een super lieve pony, gek op aandacht en komt in de wei dan ook meteen naar je toe. Staat rustig op de poetsplaats, stil met opzadelen en opstappen. Een echte knuffelkont.

Met rijden beheerst hij de basis netjes, is bekend met het springen van een klein parcours en geeft netjes na. Ook met de kleinere kinderen loopt hij eigenlijk heel gemakkelijk zijn rondje. Een rustige pony die erg leergierig is en alles leuk vindt zolang hij maar aandacht krijgt.

De meiden bij ons rijden er met plezier op en kunnen zich er zelf mee redden. Een super leuke allround pony om verder op te leiden. De zogenoemde toekomstige “lol met je knol”. Maar ook verwachten wij dat hij zeker in de wedstrijdsport mee kan komen.

Choco is al meegeweest naar het bos en is hij bekend met verkeer. Hij is natuurlijk nog jong, maar niet snel onder de indruk van iets. Gezien zijn karakter is dit ook een leuke pony voor een ruiter die het leuk lijkt zelf een keer een pony op te leiden.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Een filmpje moeten we nog even maken.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook