Loading...
Mari-Lisa 2017-08-29T12:04:11+02:00

Mari-Lisa

Opgegroeid in het westen van het land en neergestreken in het groene Salland. Net achter Raalte ligt Dressuurstal Dreamcatcher Stable (sinds 2012); de uitvalbasis voor Mari-Lisa Kooijman. Vanuit hier gaat ze met haar paarden op pad: naar regionale en nationale wedstrijden, clinics, trainingen bij andere professionals en het bos voor buitenritten.

Van Deurne naar Salland

Al van jongs af aan zit Mari-Lisa in het zadel. De passie van haar moeder werkte aanstekelijk. Van jongs af aan was de amazone bij Stal Hexagon in de weer. Een opleiding op NHB-Deurne volgde. Ze specialiseerde zich in Dressuur (met een 8.5 als eindresultaat!) en behaalde haar ORUN/Deurne diploma. Stages en opleidingen volgden bij Marian Dorrestein en Stal Radstake. Sinds het behalen van haar Deurne-diploma heeft de fanatieke dressuurruiter bij diverse stallen gewerkt zoals Stal Laarakkers en het KWPN-Verrichtingsonderzoek.

Dressuurstal en instructrice

Inmiddels kent de ervaren dressuuramazone de klappen van de zweep op het gebied van africhten, opleiden, trainen, wedstrijden, handel en verkoop. Behalve ervaringsdeskundige is de fanatieke amazone dus ook gediplomeerd en ervaren ORUN instructrice. Mari-Lisa is verantwoordelijk voor diverse ponyclublessen bij regionale rijverenigingen, en privé-lessen bij dressuurruiters op diverse niveaus.

Ervaren en bevlogen

Naast haar eigen paarden, brengt Mari-Lisa momenteel paarden voor Dressuurstal Capriole in Haaksbergen uit op wedstrijden. Voor stil-zitten is (behalve in het zadel) er dus weinig tijd.

 

De juiste aanpak

Door vanuit rust en bevlogenheid te trainen, kan er goed gepresteerd worden. Mari-Lisa zoekt voortdurend naar de beste aanpak bij ieder paard. “Ieder paard is anders en vraagt om een andere aanpak.” Aldus de fanatieke Rotterdamse-Sallandse, die graag kennis maakt met uw paard of pony.

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException