Loading...
Mari-Lisa 2017-08-29T12:04:11+02:00

Mari-Lisa

Opgegroeid in het westen van het land en neergestreken in het groene Salland. Net achter Raalte ligt Dressuurstal Dreamcatcher Stable (sinds 2012); de uitvalbasis voor Mari-Lisa Kooijman. Vanuit hier gaat ze met haar paarden op pad: naar regionale en nationale wedstrijden, clinics, trainingen bij andere professionals en het bos voor buitenritten.

Van Deurne naar Salland

Al van jongs af aan zit Mari-Lisa in het zadel. De passie van haar moeder werkte aanstekelijk. Van jongs af aan was de amazone bij Stal Hexagon in de weer. Een opleiding op NHB-Deurne volgde. Ze specialiseerde zich in Dressuur (met een 8.5 als eindresultaat!) en behaalde haar ORUN/Deurne diploma. Stages en opleidingen volgden bij Marian Dorrestein en Stal Radstake. Sinds het behalen van haar Deurne-diploma heeft de fanatieke dressuurruiter bij diverse stallen gewerkt zoals Stal Laarakkers en het KWPN-Verrichtingsonderzoek.

Dressuurstal en instructrice

Inmiddels kent de ervaren dressuuramazone de klappen van de zweep op het gebied van africhten, opleiden, trainen, wedstrijden, handel en verkoop. Behalve ervaringsdeskundige is de fanatieke amazone dus ook gediplomeerd en ervaren ORUN instructrice. Mari-Lisa is verantwoordelijk voor diverse ponyclublessen bij regionale rijverenigingen, en privé-lessen bij dressuurruiters op diverse niveaus.

Ervaren en bevlogen

Naast haar eigen paarden, brengt Mari-Lisa momenteel paarden voor Dressuurstal Capriole in Haaksbergen uit op wedstrijden. Voor stil-zitten is (behalve in het zadel) er dus weinig tijd.

 

De juiste aanpak

Door vanuit rust en bevlogenheid te trainen, kan er goed gepresteerd worden. Mari-Lisa zoekt voortdurend naar de beste aanpak bij ieder paard. “Ieder paard is anders en vraagt om een andere aanpak.” Aldus de fanatieke Rotterdamse-Sallandse, die graag kennis maakt met uw paard of pony.

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

13 juli 2024

Dreamcatcher Stable

Time 2 party!!

De twee gezichten achter Dreamcatcher Stable zijn jarig!

Mari-Lisa is vandaag 32 jaar geworden en Aniek wordt morgen 37 jaar!

Daarom verloten wij onder al onze volgers een super mooie sponsordeken!

De trekking is op 14 juli rond 22.00uur ♥︎
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

06 juli 2024

Dreamcatcher Stable

Wij doen het een keer andersom; een zoekopdracht 😍

Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een super leuke en lieve recreatiepony!

Wensenlijstje:

Grote D of een E pony
Fijn te rijden
Nuchter karakter
Verkeersmak ervaring met buitenritten
Braaf in omgang en op stal
Geen gebreken en correct
Normale prijsklasse

De pony wordt gereden door meiden van 14 jaar.

Mocht je een geschikte pony op stal hebben staan, wil je ons dan een privéberichtje sturen?
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

03 juli 2024

Dreamcatcher Stable

En daar is onze Choco! Een 4 jarige ruin van 1.42.

Een super lieve pony, gek op aandacht en komt in de wei dan ook meteen naar je toe. Staat rustig op de poetsplaats, stil met opzadelen en opstappen. Een echte knuffelkont.

Met rijden beheerst hij de basis netjes, is bekend met het springen van een klein parcours en geeft netjes na. Ook met de kleinere kinderen loopt hij eigenlijk heel gemakkelijk zijn rondje. Een rustige pony die erg leergierig is en alles leuk vindt zolang hij maar aandacht krijgt.

De meiden bij ons rijden er met plezier op en kunnen zich er zelf mee redden. Een super leuke allround pony om verder op te leiden. De zogenoemde toekomstige “lol met je knol”. Maar ook verwachten wij dat hij zeker in de wedstrijdsport mee kan komen.

Choco is al meegeweest naar het bos en is hij bekend met verkeer. Hij is natuurlijk nog jong, maar niet snel onder de indruk van iets. Gezien zijn karakter is dit ook een leuke pony voor een ruiter die het leuk lijkt zelf een keer een pony op te leiden.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Een filmpje moeten we nog even maken.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook