Loading...
Accomodatie 2017-08-29T11:42:23+02:00

Dreamcatcher Stables bij Thooms

Net achter Raalte ligt de pensionstal waar Dreamcatcher Stable is gevestigd.

Dressuurstal in het groene Salland

Pensionstal Thooms is de thuisbasis van mijn dressuurstal. Hier staan mijn paarden in pension, train ik en geef ik lessen. Ook kan ik bij u op locatie komen om een training of les te verzorgen. Naast trainingen op diverse niveaus (pony en paard van B tot ZZ-Zwaar), ontspannen de paarden zich regelmatig in het bos. De Sallandse Heuvelrug ligt niet voor niets op steenworp afstand!

Doordachte aanpak voor fit en vrolijk dier

Net buiten Raalte aan de N35 ligt de stal, met ruime boxen. De overdekte binnen-manége is 25 bij 45m en beschikt over een eb- en vloed bodem. Buiten ligt een 60 x 40m buitenbaan, er zijn (overdekte) longeercirkels en een (verharde) trainingsmolen met diverse stap- en drafprogramma’s.

Ik zorg ervoor dat alle paarden voldoende weidegang krijgen: een vrolijk dier presteert beter immers. Thooms beschikt over alle faciliteiten die ik nodig acht, voor een prettige training van mijn pony’s en paarden.

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

05 oktober 2022

Dreamcatcher Stable

Wat een heerlijk dagje gisteren!

Een dagje met de jonkies, het is zo gaaf om de jonkies zelf op te leiden en uiteindelijk terecht zien te komen bij een super leuk pony ruitertje!

Vandaag was het eerst de beurt aan het paard van Mari-Lisa. Oxygen was op het filmpje voor de allereerste keer onder het zadel. Opstappen en wegrijden alsof hij nooit anders heeft gedaan!

De tweede op het filmpje is onze Bijsterhof's Cassantos. Een schitterende 3,5 jarige E pony ruin. Een zeer talentvolle pony. Afstamming;
Pippin's Pride AT x Orchard Wildeman x Vita Nova's Golden Boris.

Dan nummer 3, wij hebben hem al voorgesteld. Onze knappe Koetsiershoeve Mystique. Wat een powerhouse!!

En als laatste, maar zeker niet de minste. Knappe en lieve Fedor. Een 10 jarige STER ruin van 1.48. Afstamming First Stayershof's Ramzi x Baccarav van de Corijon.

En dat allemaal dankzij onze toppers van meiden op stal! Zonder deze meiden kregen wij dit niet voor elkaar. Dagelijks komen ze uit school en in het weekend naar stal om alle pony's en paarden te trainen, zodat wij er weer een topplek voor kunnen vinden! ♥︎
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

04 oktober 2022

Dreamcatcher Stable

Vandaag op dierendag een hele moeilijke beslissing gemaakt!

De schitterende PALOMINO jaarling hengst Replay DCS van Mari-Lisa komt te koop. Helaas kan je niet alles houden en moeten er soms keuzes worden gemaakt.

Deze te knappe en lieve hengst is een nakomeling van de talentvolle merrie van Mari-Lisa namelijk Jezzebel. Deze merrie brengt zij succesvol uit in de Z dressuur.

De afstamming van Replay:

Krem x Cachet L x Ampere x Rubinstein

Replay heeft altijd samen met vriendjes in de wei gestaan, maar is ook al veel in de handen geweest. Hij kent het veulen ABC en is bekend bij de hoefsmid. Hij meet momenteel 1.52.

Mocht iemand op zoek zijn naar een toekomstig talentvol dressuurpaard, neem dan snel contact op. Wij zoeken een 5 sterrenhuisje voor hem en zijn heel erg benieuwd hoe hij het in de toekomst gaat doen!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

03 oktober 2022

Dreamcatcher Stable

Onze knappe Koetsiershoeve Mystique! Een schitterende New Forest ruin. Afstamming om van te dromen;

Berkhof's Business x Bovenheigraaf's Camillo x Esse Golden Bigwig

Een super lieve en rustige ruin van 3,5 jaar en meet 1.44. Mystique kan goed met andere pony's en ook de trailer is geen enkel probleem. Hij heeft alle geduld met poetsen en opzadelen. Hij kan goed met andere paarden en pony's en komt in het weiland meteen naar je toe.

Het rijden pakt hij heel erg fijn op. Hij wil graag werken en kan een mooi B proefje lopen. Mystique beschikt over 3 zeer mooie gangen, waarin de draf uitblinkt. Ook hebben we al wat sprongetjes met hem gedaan, dit doet ze erg netjes. Hij wordt niet heet en is fijn naar de sprong toe te rijden.

Wij hebben hem inmiddels een jaar op stal en het zadelmak maken was dan ook erg simpel. Een feestje om mee te werken. Maar dat ook niet anders met deze droomafstamming. De New Forest pony's staan niet voor niets bekend om hun karakter als ultieme kinderpony's!

Hij is klinisch goedgekeurd en naar de tandarts geweest. Ook is hij ingeënt en ontwormt. Voor meer informatie stuur gerust een pb!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook