Loading...
Accomodatie 2017-08-29T11:42:23+02:00

Dreamcatcher Stables bij Thooms

Net achter Raalte ligt de pensionstal waar Dreamcatcher Stable is gevestigd.

Dressuurstal in het groene Salland

Pensionstal Thooms is de thuisbasis van mijn dressuurstal. Hier staan mijn paarden in pension, train ik en geef ik lessen. Ook kan ik bij u op locatie komen om een training of les te verzorgen. Naast trainingen op diverse niveaus (pony en paard van B tot ZZ-Zwaar), ontspannen de paarden zich regelmatig in het bos. De Sallandse Heuvelrug ligt niet voor niets op steenworp afstand!

Doordachte aanpak voor fit en vrolijk dier

Net buiten Raalte aan de N35 ligt de stal, met ruime boxen. De overdekte binnen-manége is 25 bij 45m en beschikt over een eb- en vloed bodem. Buiten ligt een 60 x 40m buitenbaan, er zijn (overdekte) longeercirkels en een (verharde) trainingsmolen met diverse stap- en drafprogramma’s.

Ik zorg ervoor dat alle paarden voldoende weidegang krijgen: een vrolijk dier presteert beter immers. Thooms beschikt over alle faciliteiten die ik nodig acht, voor een prettige training van mijn pony’s en paarden.

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

03 oktober 2023

Dreamcatcher Stable

Wie wat bewaart die heeft wat!

Hierbij onze lieve Pimpie! Een 8 jarige grote E pony ruin van 1.56,5 (kan officieel gemeten worden).

Een lieve en zachtaardige pony, die de basis van de dressuur netjes beheerst, zo geeft hij netjes na en kan hij eigenlijk direct mee op concours. Een pony die zich makkelijk laat bewerken en nieuwe dingen gemakkelijk oppakt.

Zo ook het springen, ondanks dat hij het niet altijd helemaal begrijpt zet hij zich voor de volle 100% in en springt hij eigenlijk altijd. Een pony met veel vermogen en met wat extra kilometers ook in de springsport zeker op gaan kan vallen.

In omgang is het een gezelligheidsdier. Staat bij verschillende paarden en pony's in de wei en vindt dit allemaal prima. Op de poetsplaats staat hij netjes stil, heeft geduld met poetsen en opzadelen. Hij is bekend bij de hoefsmid en tandarts en doet dit braaf.

Wij vinden Pimpie een fijne allround pony die de verschillende takken van sport allemaal fijn oppakt. Een gave pony voor een ponyruiter die houdt van afwisseling.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Wij hebben een droge binnenbak en verse koffie 😉
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

01 oktober 2023

Dreamcatcher Stable

Een super lieve pony met de naam Alina! Een mooie verschijning door haar donkergrijze kleurtje. Deze mooie merrie is 4 jaar en meet 1.45.

Alina beheerst de basis super netjes en is super braaf met kleinere kinderen. Je kan niet snel wat verkeerd doen, een pony met een gouden karakter.

Ze is zowel binnen als buiten fijn te rijden. Geeft niets tot weinig om een andere omgeving. Alina heeft een zachtaardig karakter. Ook voor een wat jongere ruiter die het leuk lijkt om zelf een keer een pony op te leiden is dit karakter helemaal super.

In omgang lief en rustig. Is gek op aandacht en komt in het weiland meteen naar je toe. Loopt braaf mee aan het halster en ook op de poetsplaats staat ze netjes stil. Ze is bekend bij de hoefsmid en tandarts en doet dit allemaal braaf.

Afgelopen week is ze meegeweest naar het bos. Ze loopt zo de trailer op en af en ook in het bos was het een feestje. Zowel voor als achteraan vindt ze prima. Kijkt niet op of om van vreemde voorwerpen in het bos, lekker met een los teugeltje is dus geen probleem. Heerlijk ongecompliceerd.

Alina is helemaal correct en heeft geen gebreken. Voordat ze de stal verlaat wordt ze nog klinisch gekeurd. Voor meer informatie stuur gerust een berichtje een filmpje moeten wij nog maken. Of maak een afspraak om langs te komen, de koffie staat klaar!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

01 oktober 2023

Dreamcatcher Stable

En ook Titi hebben jullie al vaker gezien, ook voor haar gaan wij op zoek naar een passend huisje.

Titi is wat wij noemen kant en klaar. Een super lieve pony, waar elke ruiter bij ons op stal met plezier op rijdt. Deze knappe schimmel merrie is 11 jaar oud en meet 1.47, een mooie grote D pony.

Ze heeft veel ervaring in de cross en is daarnaast bekend met het springen van een parcours. Een super brave pony die je altijd naar de overkant helpt. Zo hebben wij haar vorige week meegenomen naar de cross in Hellendoorn en daar liep ze dapper voorop met een 3 jarige onervaren pony achter zich aan.

Dressuurmatig doet ze braaf haar rondje, zowel met de meer ervaren meiden als de onervaren meiden. Ze beheerst de basis keurig en daarnaast is ook een pasje wijken haar niet onbekend. Een top leermeester!!

In omgang is Titi rustig en is gek op aandacht. Ze heeft alle geduld van de wereld en wacht netjes op haar beurt. Ook in de wei kunnen wij Titi bij elke pony of paard inzetten, ze maakt met iedereen vrienden.

Wij houden met opstappen Titi even vast. Wanneer Titi je kent en vertrouwd is vasthouden niet nodig. Ze doet absoluut niets, maar je merkt dat ze het vertrouwen vanaf de grond prettig vindt. Wij zien Titi graag terug bij een ponyruiter, wij verwachten dat maneges minder geschikt zijn voor haar.

Wie o wie zoekt de ultieme leerpony, waar je je kind met een vertrouwd hart op weg kan sturen? Neem dan snel contact op voor een afspraak, de koffie staat klaar!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook