Loading...
Les 2018-01-02T17:58:21+01:00

Les

Lessen

De beste prestaties ontstaan wanneer ruiter en paard een topteam zijn. Hoe pakt u dat nu goed aan? Alles start met de juiste training. Kijk naar de bouw van uw paard, voel wat er onder je gebeurt als je erop zit, en reageer daar op. Samen gaan we op zoek naar vinden van de juiste balans en aanleuning.

Starten vanuit de basis

Ik probeer het rijden altijd zo simpel mogelijk te maken. Terug naar de basis. Gehoorzaam, aan het been en voorwaarts. Doordat ik zelf veel verschillende paarden heb gereden (en rijd) kan ik snel meedenken en een stappenplan bedenken. Als we samen ‘huiswerk’ afspreken, is dat dus goed te doen voor u en uw paard. Samen werken we toe naar het beste resultaat.

Ervaren en betrokken

Momenteel train ik diverse paarden voor andere stallen en privé-personen. Ook verzorg ik lessen bij rijverengingen. Zelf train ik ook regelmatig bij professionals, om mezelf continu scherp te houden. Vrijwel iedere week breng ik paarden uit op wedstrijden, op diverse niveaus (L tot ZZ Zwaar).

Privé-les

U bent welkom voor privé dressuurlessen, bij mij in Raalte. Tarieven op aanvraag. Indien gewenst kan ik ook bij u komen (afhankelijk van de afstand kan er een reisvergoeding bij het afgesproken tarief opkomen). Neem contact met me op, als u meer wilt weten.

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException