Loading...
Les 2018-01-02T17:58:21+01:00

Les

Lessen

De beste prestaties ontstaan wanneer ruiter en paard een topteam zijn. Hoe pakt u dat nu goed aan? Alles start met de juiste training. Kijk naar de bouw van uw paard, voel wat er onder je gebeurt als je erop zit, en reageer daar op. Samen gaan we op zoek naar vinden van de juiste balans en aanleuning.

Starten vanuit de basis

Ik probeer het rijden altijd zo simpel mogelijk te maken. Terug naar de basis. Gehoorzaam, aan het been en voorwaarts. Doordat ik zelf veel verschillende paarden heb gereden (en rijd) kan ik snel meedenken en een stappenplan bedenken. Als we samen ‘huiswerk’ afspreken, is dat dus goed te doen voor u en uw paard. Samen werken we toe naar het beste resultaat.

Ervaren en betrokken

Momenteel train ik diverse paarden voor andere stallen en privé-personen. Ook verzorg ik lessen bij rijverengingen. Zelf train ik ook regelmatig bij professionals, om mezelf continu scherp te houden. Vrijwel iedere week breng ik paarden uit op wedstrijden, op diverse niveaus (L tot ZZ Zwaar).

Privé-les

U bent welkom voor privé dressuurlessen, bij mij in Raalte. Tarieven op aanvraag. Indien gewenst kan ik ook bij u komen (afhankelijk van de afstand kan er een reisvergoeding bij het afgesproken tarief opkomen). Neem contact met me op, als u meer wilt weten.

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

13 juli 2024

Dreamcatcher Stable

Time 2 party!!

De twee gezichten achter Dreamcatcher Stable zijn jarig!

Mari-Lisa is vandaag 32 jaar geworden en Aniek wordt morgen 37 jaar!

Daarom verloten wij onder al onze volgers een super mooie sponsordeken!

De trekking is op 14 juli rond 22.00uur ♥︎
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

06 juli 2024

Dreamcatcher Stable

Wij doen het een keer andersom; een zoekopdracht 😍

Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een super leuke en lieve recreatiepony!

Wensenlijstje:

Grote D of een E pony
Fijn te rijden
Nuchter karakter
Verkeersmak ervaring met buitenritten
Braaf in omgang en op stal
Geen gebreken en correct
Normale prijsklasse

De pony wordt gereden door meiden van 14 jaar.

Mocht je een geschikte pony op stal hebben staan, wil je ons dan een privéberichtje sturen?
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

03 juli 2024

Dreamcatcher Stable

En daar is onze Choco! Een 4 jarige ruin van 1.42.

Een super lieve pony, gek op aandacht en komt in de wei dan ook meteen naar je toe. Staat rustig op de poetsplaats, stil met opzadelen en opstappen. Een echte knuffelkont.

Met rijden beheerst hij de basis netjes, is bekend met het springen van een klein parcours en geeft netjes na. Ook met de kleinere kinderen loopt hij eigenlijk heel gemakkelijk zijn rondje. Een rustige pony die erg leergierig is en alles leuk vindt zolang hij maar aandacht krijgt.

De meiden bij ons rijden er met plezier op en kunnen zich er zelf mee redden. Een super leuke allround pony om verder op te leiden. De zogenoemde toekomstige “lol met je knol”. Maar ook verwachten wij dat hij zeker in de wedstrijdsport mee kan komen.

Choco is al meegeweest naar het bos en is hij bekend met verkeer. Hij is natuurlijk nog jong, maar niet snel onder de indruk van iets. Gezien zijn karakter is dit ook een leuke pony voor een ruiter die het leuk lijkt zelf een keer een pony op te leiden.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. Een filmpje moeten we nog even maken.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook