Loading...
Les 2018-01-02T17:58:21+01:00

Les

Lessen

De beste prestaties ontstaan wanneer ruiter en paard een topteam zijn. Hoe pakt u dat nu goed aan? Alles start met de juiste training. Kijk naar de bouw van uw paard, voel wat er onder je gebeurt als je erop zit, en reageer daar op. Samen gaan we op zoek naar vinden van de juiste balans en aanleuning.

Starten vanuit de basis

Ik probeer het rijden altijd zo simpel mogelijk te maken. Terug naar de basis. Gehoorzaam, aan het been en voorwaarts. Doordat ik zelf veel verschillende paarden heb gereden (en rijd) kan ik snel meedenken en een stappenplan bedenken. Als we samen ‘huiswerk’ afspreken, is dat dus goed te doen voor u en uw paard. Samen werken we toe naar het beste resultaat.

Ervaren en betrokken

Momenteel train ik diverse paarden voor andere stallen en privé-personen. Ook verzorg ik lessen bij rijverengingen. Zelf train ik ook regelmatig bij professionals, om mezelf continu scherp te houden. Vrijwel iedere week breng ik paarden uit op wedstrijden, op diverse niveaus (L tot ZZ Zwaar).

Privé-les

U bent welkom voor privé dressuurlessen, bij mij in Raalte. Tarieven op aanvraag. Indien gewenst kan ik ook bij u komen (afhankelijk van de afstand kan er een reisvergoeding bij het afgesproken tarief opkomen). Neem contact met me op, als u meer wilt weten.

Contact

SPORT | TRAINING | VERKOOP

Updates

03 april 2024

Dreamcatcher Stable

Verkocht

Soms kom je weer een pareltje tegen. De schitterende Hera, een pony waar wij als stal ontzettend blij van worden. Niet alleen omdat ze zo knap is, maar vooral doordat ze al veel ervaring heeft en daarom een ultieme leerpony is.

Hera is in het verleden fanatiek uitgebracht in de klasse M dressuur, maar ook kan ze super goed springen.

Ze is geboren op 05-06-2007. Maar als je naar haar kijkt had dit ook 2017 kunnen zijn. Een plaatje om te zien!

Een pony met een heel erg fijn karakter, vraag je niets loopt ze braaf haar rondje. Ga je haar aan het werk zetten, dan komt meteen het welbekende "veertje" tevoorschijn en loopt ze de sterren van de hemel. Alle oefeningen doet ze met 2 vingers in haar neus (oke hoeven..).

Hera is een D pony van 1.46. Welsh gefokt, afstamming Orchards Red Prince x Kooihuster Folkert. Ze heeft al meedere veulentjes gehad, dus ook dit is zeker een optie!

Zonder zadel, een rondje om de wereld, van de kont afglijden of erboven opstaan, alles vindt Hera goed!

In omgang is het een makkelijke pony, ze kan goed met andere pony’s opschieten. Op de poetsplaats staat ze netjes stil, los soms nog wel beter als vast. Dan verzet ze echt geen pas. Ze is bekend met scheren, hoefsmid en tandarts. Daarnaast is ze klinisch gekeurd met de complimenten van de dierenarts.

Wie o wie is op zoek naar de ultieme leermeester? Zo hebben wij ze niet vaak! Als je ergens veel ervaring op wil doen en veel eerste prijzen wil scoren, neem dan snel contact op!
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

27 maart 2024

Dreamcatcher Stable

En daar is ze! Wij hebben haar al voorgesteld op ons verhaal. De knappe 5 jarige Remke! Een mooie merrie van 1.48.

Wat een schat van een pony! Heerlijk breed gebouwd dus ook geschikt voor een kleine volwassene. Remke haar geschiedenis is bekend. Ze is keurig opgeleid en mag nu lekker aan het werk. Ze is het afgelopen jaar voornamelijk meegeweest langs de weg, dus volgens de vorige eigenaar 100% verkeersmak. Zowel over de snelweg als in het donker langs de weg is geen enkel probleem.

Bij ons wordt ze dressuurmatig gereden. Momenteel door een meisje van 13 jaar. Ze beheerst de basis netjes, geeft gemakkelijk na en ook een klein sprongetje is haar niet onbekend. Ze is ontzettend nuchter en zowel buiten als binnen gemakkelijk te rijden. Ook zonder zadel is voor haar helemaal prima. Een heerlijke knuffel die gek is op aandacht.

Ze staat bij ons samen met een andere merrie in de paddock. Dat vindt ze erg gezellig. Maar ook in haar eentje vindt ze geen enkel probleem. Ze loopt aan de hand netjes met je mee en vindt het heerlijk om gepoetst te worden. Op stal ook een rustige pony. Bekend met het longeren aan de bijzet en dubbele lijnen.

Tja wat moeten wij nog meer vertellen. In onze ogen een toppony die iemand ontzettend blij gaat maken. Wij zoeken daarom ook echt een tophuisje voor haar.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje 😍
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

22 maart 2024

Dreamcatcher Stable

Hier worden wij gewoon stil van…

********************************************

Een droomachtige ervaring met Dreamcatcher Stable: Kwaliteit en Service.

Dreamcatcher Stable heeft zich opnieuw bewezen als een topadres voor paardenliefhebbers. Voor de tweede keer heb ik hier een geweldig paard gekocht, en mijn ervaring was simpelweg fantastisch.

Wat ik zo waardeerde, was dat de paarden precies overeenkwamen met de beschrijvingen in de advertentie. Geen verrassingen, alleen maar kwaliteit. De verkopers waren ook uiterst behulpzaam en reageerden snel op al mijn vragen. Hun vriendelijkheid en professionaliteit maakten het hele proces zeer aangenaam.

Nu ben ik trots de eigenaar van een prachtig paard waar ik enorm van geniet. Dankzij Dreamcatcher Stable heb ik niet alleen een geweldig dier gekocht, maar heb ik ook een geweldige ervaring gehad. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuw paard.
... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook